Despre noi

S.C. Aluprodukt Romania S.R.L. este membru fondator al grupului Inter Pool Cover Team , grup care este absolut cea mai mare federaţie internaţională pentru producătorii şi distribuitorii de acoperiri de piscine. Firma noastră este una dintre cele mai importante producători de acoperiri de piscine nu numai în Europa, ci şi în lume.

În anul 2012 vom sărbătorii 17 ani de la începerea producţiei. Demn de trecutul său , IPC Team se va prezenta în 2012 pe piaţa acopeririilor de piscine cu dezvoltări unice.

Toate forţele noastre sunt concentrate asupra realizării acoperirilor de calitate, produsele noastre pe lângă nivelul calitativ ridicat sunt caracterizate de designul modern. Apreciem încrederea şi fidelitatea clienţilor şi Vă asaigurăm că pentru noi clientul cel mai important este clientul mulţumit.

Acoperirile noastre sunt executate cu mare precizie,cea ce necesită o atenţie deosebită. Materialele de înaltă calitate folosite de noi şi procesele de producţie sunt certificate-ISO 9001, ISO 14001 şi singurul certificat special pentru acoperirile de piscine -AFNOR- sunt în posesia noastră.

Cu 17 ani de experienţă, în fiecare an oferim clienţiilor nostrii modele noi pentru acoperirile de piscine, soluţii tehnice noi, care sunt confecţionate din profile şi piese cu calitate de vârf şi de concepţie proprie.

Produsele marca Inter Pool Cover Team IPC pe lângă ţările din EU sunt exportate şi în celelalte ţări din Europa, Asia, SUA şi Australia. Anual sunt amplasate 2500 - 3000 acoperiri de piscine.

Fiecare acoperire de piscină este executată conform exigenţelor şi dimensiunilor furnizate de client, în acest mod putem satisface fără probleme orice pretenţie a clienţiilor. Beneficiarul nostru poate să aleagă din cea mai largă gamă de acoperiri de piscine existentă pe piaţă, de la cea mai scundă până la cea înaltă şi cu dimensiuni de gabarit mari.