Classic Line

CLASSIC LINE contine toate avantajele, plusurile experienţei noastre de 17 ani. Forme clasice, acoperiri de piscine de la cele mai mici până la cele de mari dimensiuni, diversitate de forme - aici toată lumea descoperă acoperirea de piscină potrivită. Pentru acoperirile de piscine folosim exlusiv profile din aluminiu concepute de noi, eloxate sau vopsite în câmp electrostatic.

Fabricantul profilelor noastre -SAPA- are certificare ISO 9002. Dispunem de trei sisteme de profile cu secţiunile de 50×38, 60×63, 60×85 mm. Aceste profile fac posibile realizarea acoperirilor de la cele mai mici dimensiuni până la deschideri de 14 m, pot fi executate chiar şi acoperiri cu lăţimea de 20 m. La deschideri mari folosim liniile de şine plate Progres şi Grande, care au înălţimea de 15 respectiv 18 mm.

Profilele proiectate de inginerii noştrii au fost concepute special pentru acoperiri de piscine telescopice. Lăţimea profilelor este minimă, pentru ca acoperirea să se potrivească cât mai bine în peisaj şi suprafeţele transparente să fie mai mari, deci să asigurăm apariţia modernă a acoperirii de piscină.

Acoperirile de piscine mobile în funcţie de lungimea lor sunt construite din mai multe segmente. În general segmentele pot fi mişcate independent în ambele direcţii dea-lungul liniei de şină, dar la anumite modele, la deschideri mai mari, în cazul acţionării cu motoare electric sensul de mişcare poate fi diferit.
Elementele de racordare ale acoperirilor de piscine din profile de aluminiu sunt confecţionate exclusiv din oţel inox, pentru a asigura durata lungă de utilizare într-un mediu cu umiditate ridicată şi agresiv.