Sistemul EASY-UP pentru fixarea acoperirii de piscine 1.
 
Sistemul EASY-UP pentru fixarea acoperirii de piscine 2.
 
Sistemul EASY-UP pentru fixarea acoperirii de piscine 2.
 

Sistemul EASY-UP pentru fixarea acoperirii de piscine

 

Demn de trecutul său , IPC Team se prezintă în fiecare an cu dezvoltări unice pe piaţa acopeririilor de piscine. Una dintre cele mai noi inovaţii a fost prezentată la Euorexpo din Lyon, apoi la Piscina Barcelona 2011 şi Aquanale Koln 2011.

IPC Team în conformitate cu filozofia de înoire permanentă a produselor,având în vedere exigenţiile clienţilor se prezintă cu o dezvoltare absolut unică pe piaţa acopeririilor de piscine -fixarea comodă, de la înălţime a segmentelor – EASY-UP.

Este o soluţie unică, care corespunde cerinţelor normelor de siguranţă franceze AFNOR şi care asigură o poziţie confortabilă pentru utilizator la fixarea segmentelor.

Faţă de sistemele de fixare pentru segmente,care se găsesc în prezent pe piaţa acoperirilor de piscine, EASY-UP este un sistem integrat montat întro poziţie superioară., cere se montează la o inălţime de 60-90 cm ( în funcţie de tipul acoperirii).

EASY-UP asigură fixarea absolut confortabilă a segmentelor acoperirii, fără să fim obligaţi să ne aplecăm la nivelul şinelor. Această soluţie este în armonie cu formele moderne, armonioase ale modelelor IPC din gama NEO, o dezvoltare naturală al acestui sistem este fixarea EASY-UP

Este inutil să afirmăm, că această inovaţie măreşte caracteristiciile de siguranţă ale acoperirilor. Acestă soluţie unică şi exclusivă este disponibilă în reţeaua IPC din 1 februarie 2011.

Sistemul EASY-UP este disponibil exclusiv la gama de produse NEO, face parte din echiparea standard ( cu excepţia modelului IMPERIA NEO Light).

EASY-UP este disponibil şi la acoperirile de terase, creşte confortul la modelele Corso NEO şi Veranda NEO.

Sistemul EASY-UP pentru fixarea acoperirii de piscine 4. Sistemul EASY-UP pentru fixarea acoperirii de piscine 5. Sistemul EASY-UP pentru fixarea acoperirii de piscine 6.