Economic Line - Acoperire pentru toţi...

În categoria lor aceste acoperiri de piscine le oferim la preţul cel mai mic. În aceaşi timp nu cedăm din calitatea garantată a acoperirilor de piscine marca IPC

Acoperirile de piscine sunt confecţionate din materiale recunoscute în toată lumea, cu calitatea de vârf (BAYER, SAPA) - cu garanţie generală completă IPC Team.

Garanţii: garanţie generală de 3 ani, pentru plăcile de policarbonat garanţie de 15 ani, pentru tratarea suprafeţei profilelor garanţie de 5 ani.

La fabricarea acoperirilor de piscine este utilizat policarbonatul de cea mai bună calitate – BAYER Makrolon multiUV2/10 transparent, cu grosimea de 10 mm, NO DROP, U= 3,1 W / m2 K felhasználásával készülnek.

De ce acoperirea nostră?

Pe lângă preţurile Economic speciale, foarte preferenţiale oferim si garanţie completă.

Acoperirea de piscină livrăm ca produs finit, cu calitatea garantată de fabrică.

Montajul este executat de un personal cu experienţă, special instruit.

Instalarea acoperirilor de piscine se execută exclusiv cu şine plate, în totalitate circulabile -Komfort 15.

Acoperirile de piscine Economic, ca toate acoperirile IPC corespund standardelor referitoare la siguranţă şi calitate- AFNOR NF P90-309.

Acoperirea de piscină face posibilă utilizarea piscinei din grădină indiferent de vreme.

Cu prelungirea şinelor devine posibilă împingerea acoperirii în afara luciului de apă. Uşile şi pereţii frontali pot fi configurate în 3 variante, inclusiv cu uşă laterală, o soluţie foarte preferată.

  • Lăţime exterioară: 3,68m
  • Lungime: 6,42m
  • Lăţime exterioară: 4,82 m
  • Lungime: 8,54 m
  • Lăţime exterioară: 5,96 m
  • Lungime: 10,60 m