IPC Team

IPC Team este organizaţia cea mai recunoscută şi cea mai mare din domeniu. De la înfiinţare suntem dirijaţi de convingerea sinceră, că singurul drum spre succes reprezintă produsele de calitate şi clienţii satisfăcuţi. Noi suntem liderii pe piaţa acoperirilor de piscine de calitate, dintre concurenţii noştrii nimeni n-a montat mai multe acoperiri de piscine în lume. Suntem devotaţi pentru produsele de calitate. Fiecare acoperire de piscină este testată în proporţie de 100% înainte să părăsească fabrica.

Cei 17 ani de experienţă în această ramură sunt garanţia pentru Dvs., că produsele noastre reprezintă tehnologia de vârf a zilelor noastre. Posibilităţile noastre în domeniile cercetării şi dezvoltării,secţia de inginerie sunt garanţia pentru calitatea de vârf şi designul acoperirilor.Firma noastră va garanta şi în viitor tehnologia de vârf în domeniul acoperirilor de piscine, calitatea şi designul modern. Condiţiile de garanţie unice asigură ca clientul nostru să se simte în siguranţă şi după achiziţionarea produsului. Este doar un mod de a exprima clienţilor nostrii că calitatea deosebită este un angajament obligatoriu pentru IPC Team.

Montajul la nivel înalt şi piesele cu calitatea deosebită, brevetate, dezvoltare proprie împreună cu designul modern au făcut din grupul IPC liderul mondial în domeniul acoperirilor de piscine. Acoperirile speciale pentru spa (construcţii brevetate) reprezintă peste tot în lume inovaţiile noastre pe lângă cunoscutele acoperiri telescopice. Aceste inovaţii ne ajută să ne situăm în faţa concurenţei.