Diamantul veritabil pentru piscina Dvs.

Firma IPC Team a intrat pe piaţa acoperirilor de piscine cu o soluţie nouă, unică. Oferim un produs nou, exclusiv pentru beneficiarii nostrii, acoperirile de piscine NEO ™ . Designul nou, sistemul de profile din aluminiu cu colţuri rotunjite, elementele de închidere şi alte inovaţii, asigură ca acoperirile de piscine NEO să fie stabile şi rezistente, să corespundă exigenţelor referitoare la securitate şi la estetică. Acoperirea NEO se produce chiar acum în 6 culori, care corespund tuturor cerinţelor pentru o apariţie modernă.

Suntem singura firmă din UE în segmentul acoperirilor de piscine, care cu seria NEO ™ oferim sisteme de ancorare şi de siguranţă unice – INNOX, FORTIS şi ARX. Aceste sisteme de siguranţă corespund standardului NF P90 – 309, fapt atestat de certificatul emis de singura instituţie specializată pentru acoperirile de piscine -Institutul Naţional de Cercetare Francez (Laboratoir National D’essais). În concordanţă cu standardul menţionat, o opţiune a seriei de acoperiri de piscine NEO ™ este sistemul de aerisire AIR FRESH, care ajută la reglarea temperaturii, asigurând folosirea plăcută a acoperirii în zilele toride de vară.

Seria de acoperiri de piscine NEO ™ a luat fiinţă pe lângă experienţa nostră de 17 ani şi cu luarea în consideraţie a ideilor clienţiilor noştrii – a fost singura cale pentru naştera acoperirii noi, cu stil revoluţionar NEO ™.
Seria NEO a fost dezvoltată cu ajutorul Dvs. pentru Dvs.